Pestofyllda schnitzlar med zucchininudlar
Pestofyllda schnitzlar med zucchininudlar är lika gott som det låter. Det möra köttet blir hissnande gott av den nötiga peston. Zucchininudlarna är utsökta och ger rätten en fräck karaktär.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005
Ingredienser
4 portioner
8 skivor tunt skivat skinkinnanlår eller bogfläsk (8 skivor motsvarar ca 500 g)
1/2 dl pesto
1/2 dl vetemjöl
olja till stekning
1 liten zucchini
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 - 1 1/2 msk olivolja
citronklyftor
350 g spaghetti
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2942 KJ / 703 kCal
Fett25 g
Salt0.4 g
Kolhydrater74 g
Protein41 g
Kommentarer