Pasta verde

Försvinnande god och krämig vegansk pasta verde. Snabb, enkel och dessutom härligt grön av broccoli, babyspenat och basilika. Använd gärna en pasta med räfflor som suger åt sig såsen bra t ex Cellentani.

Ingredienser
4 portioner
6 dl växtbaserad matlagningsgrädde
1 1/2 dl växtbaserad crème fraiche
2 tsk grönsaksbuljong (pulver)
2 1/2 tsk kantarellfond
2 krm nymald vitpeppar
1 tsk lökpulver
1 stor broccoli
ca 1/2 - 1 msk majsstärkelse
50 g babyspenat
1 kruka basilika
4 port pasta
Till servering
veganskt ostalternativ (riven)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stAnvände 2 dl havrefraiche och istället mindre grädde och det blev gott.
Sanna
Riktigt fyllig smak, mycket gott. Valde tagliatelle, funkade finfint.
Therese
Vardagsgott!
Caroline