Pasta med gremolata och kycklingspett
En fräsch pastarätt som är fri från gluten, mjölkprotein, laktos och soja. Toppen både kall som utflyktsmat eller varm hemmavid. Med sin skruvade form kommer Casarecce blanda sig fint med gremolatan.
Ingredienser
4 portioner
Gremolata
1 citron
1 vitlöksklyfta
1 kruka persilja
3 msk olivolja
salt och peppar
Kycklingspett
600 g kycklingfilé
1 dl sweet chili
1 msk olja
grillspett
4 port glutenfri pasta (casarecce)
65 g rucola
1 dl solroskärnor (saltade och rostade)
För alla
Fri från gluten, mjölkprotein, laktos, ägg och sojaprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2843 KJ / 681 kCal
Fett24.1 g
Kolhydrater68.7 g
Protein44.2 g
Kommentar
Denna måste jag testa både ser och låter gott ut
Jenny
2017-04-24