Parmesantwistar

Läckra parmesantwistar som du gör av smördegsremsor penslade med ägg för att parmesanosten och saltet ska fästa bättre. Vrid degen till skruvar och grädda i ugnen tills de fått en vacker färg.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stJag använde flingsalt, och oj va salta de blev, fast bra drinktilltugg ;-) Men nästa gång skippar jag saltet på utsidan som det stod att man kunde lägga till. Annars gott!
Malin
Jättegoda och enkla. Ser mer avancerade ut än de är. Strör ibland på lite paprikapulver för färgens skull. Snåla inte på osten.
Cecilia
Hade tema italien på min 25årsfest. Serverade twistarna som tilltugg. Alla tyckte de ar jättegoda. De ser väldigt imponerande ut när de ligger på fat, men är så enkla att göra. Hade även parmarullar med olivkräm samt pizza som tilltugg.
Carolina