Pannkakor utan ägg och gluten

Nu behöver inte ens den glutenintolerante ge upp pannkakor! Detta pannkaksrecept innehåller nämligen glutenfritt mjöl. Stek pannkakorna så de blir gyllenbruna och servera med en klick hallon- eller jordgubbssylt.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
14 stHej, tog lite kikätsspad i smeten blev jätte bra pannkakor.
Ann christin
Riktigt dåligt recept! Soggigt och sladdrigt. Följde receptet rakt upp och ner. Skulle inte rekommendera detta
Jenny
Jättegott och bra konsistens! Steker ca 1,5 dm breda pannkakor med lite smör i en non-stick-panna
Felicia
Blev slemmigt och konstigt. Behövs fiber som binder ihop det på annat sätt!
Priscilla
Riktigt skitrecept! Fastnar i pannan och spolades ner i slasken ögona bums! Använd inte detta recept!
Anders
Gjorde smeten med sojamjölk till en glutenallergisk vegan. Det var omöjligt att steka den. Blev som tapetklister, fastnade i pannan till 100%. Allt fick åka i soporna.
Cecilia
Suveränt recept, smakade bra, och med bra konsistens
Andreas
Gick bra att byta ut mjölk mot lika delar barista havredryck. Goda blev dem!
Rebecca
Supergott recept! Det blev pannkisar 2 dagar på raken 😋
Robert
Jättegoda, använde osötad mandelmjölk och stekte lite mindre pannkakor eftersom de lätt går sönder annars.
Liselott