Avsluta middagen genom att bjuda dina vänner på en italiensk klassiker. Den fluffiga pannacottan har en fin smak av vanilj och gör sig utmärkt med den söta hallongelén och den hyvlade vita chokladen på toppen.
Ingredienser
4 portioner
4
dl
grädde
4
msk
gelésocker Multi
1
vaniljstång
Hallongelé
200
g
hallon
1
dl
vatten
6
msk
gelésocker Multi
Till servering
vit choklad
Gör så här
Tips
Smaksätt med vaniljsocker eller stötta kardemummakärnor istället för vaniljstång.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
91
7 st
Kommentarer
Maria
2021-12-30
Hur mycket räknade man som en portion?
Anna
2019-02-09
Lite väl sött och då gillar jag ändå söta efterrätter.
Eva
2019-01-10
Hej! Jag tripplade receptet men använde vanilj motsvarande 4 port. (1 tsk konc. vaniljpulver- EJ vaniljsocker) Blev perfekt! Mycket god och skönt att slippa gelatin- jobbet!
Kommentarer
Maria
2021-12-30Hur mycket räknade man som en portion?
Anna
2019-02-09Lite väl sött och då gillar jag ändå söta efterrätter.
Eva
2019-01-10Hej! Jag tripplade receptet men använde vanilj motsvarande 4 port. (1 tsk konc. vaniljpulver- EJ vaniljsocker) Blev perfekt! Mycket god och skönt att slippa gelatin- jobbet!