Ett läckert recept på paté med smak av örter som timjan och dragon. Vänd ned lite pistagenötter i patén för en knaprig och god smak. Servera patén på buffébordet.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anne
2007-10-18Kan man ha Murkelpaté som förrätt ??
Monica
2003-12-10Mycket god på en buffé. Serverade hemlagad cumberlandsås till. I receptet står att man kan frysa den ogräddad. Av olika skäl frös jag den färdiglagad och lät den sedan tina i kylskåp över natten. Resultatet var detsamma som de gånger jag använt den utan att frysa.
Nina sofia
2002-10-01Vi bjöd på denna pate på en buffe och den blev jätteomtyckt. Den var även lätt att tillaga. Jag tror det är viktigt att ha en bra leverpastej.