Örtpaté med pistagenötter
Ett läckert recept på paté med smak av örter som timjan och dragon. Vänd ned lite pistagenötter i patén för en knaprig och god smak. Servera patén på buffébordet.
Ingredienser
8 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
500 g nötfärs eller blandfärs
300 g bakad leverpastej
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 tsk timjan
1 tsk dragon
2 ägg
2 msk maizenaredning
2 dl crème fraiche
1 dl pistagenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man ha Murkelpaté som förrätt ??
Anne
2007-10-18Mycket god på en buffé. Serverade hemlagad cumberlandsås till. I receptet står att man kan frysa den ogräddad. Av olika skäl frös jag den färdiglagad och lät den sedan tina i kylskåp över natten. Resultatet var detsamma som de gånger jag använt den utan att frysa.
Monica
2003-12-10Vi bjöd på denna pate på en buffe och den blev jätteomtyckt. Den var även lätt att tillaga. Jag tror det är viktigt att ha en bra leverpastej.
Nina sofia
2002-10-01