Olivoljedipp med grekiska smaker

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Olivoljedipp med grekiska smaker

Gör en enkel olivoljedipp med finhackade oliver, vitlök och basilika som serveras med en god baguette. Ett enkelt och trevligt tilltugg att ställa fram på bordet i väntan på, eller tillsammans med, maten.

Olivoljedipp med grekiska smaker

Ingredienser

6 bufféportioner
2 vitlöksklyftor
1 röd peppar (chili)
1 1/2 dl Fontana olivolja
1 dl Fontana urkärnade halkidikioliver
1 kruka basilika
salt
peppar
baguette (till servering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Näringsvärdet är beräknat per portion utan bröd.
Energi863 KJ / 206 kCal
Fett23 g
Salt0.5 g
Kolhydrater1 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad fetaost med oregano, citron och tomat
Betyg 4.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baguette med Pistou
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling i krämig sås
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lyxig bruschetta med citron och burrata
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad grillost i pitabröd
Betyg 2.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegolasagne med aubergine och spenat
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad