Olivfetaostkräm

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
2
Olivfetaostkräm

Vill du ha ett gott pålägg eller ett gott tillbehör till köttet? Testa att blanda till en härlig kräm av oliver, fetaost, lättyoghurt och crème fraiche. Supersmarrig att ha på bröd eller att ha som sås till ett gott kött!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Olivfetaostkräm

Ingredienser

4 portioner
100 g fetaost
1 dl gröna oliver mend pimento
1 dl svarta oliver (kärnfria)
1 vitlöksklyfta
1 dl matyoghurt
1 dl lätt crème fraiche
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Denna kräm hade vi till rökt fläskfilé, påskägg och sill, med italiensk touch. Säger bara mm, mm, mm.... kommer att smaka perfekt till grillat i sommar (tack syrran)

Therese

2006-04-27

Så otroligt gott! Som tillbehör till kött eller bara på en hårdmacka. Suveränt!

Lottie

2005-07-13

Testa liknande recept

Feta- och olivsås
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fetaoströra
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fetagratinerade lammkotletter
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fetaost i filodeg med oliver
Betyg 3.4 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fetaspread med valnötter
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kronärtskocksröra med fetaost
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga