Olivfetaostkräm
Vill du ha ett gott pålägg eller ett gott tillbehör till köttet? Testa att blanda till en härlig kräm av oliver, fetaost, lättyoghurt och crème fraiche. Supersmarrig att ha på bröd eller att ha som sås till ett gott kött!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005
Ingredienser
4 portioner
100 g fetaost
1 dl gröna oliver mend pimento
1 dl svarta oliver (kärnfria)
1 vitlöksklyfta
1 dl matyoghurt
1 dl lätt crème fraiche
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Denna kräm hade vi till rökt fläskfilé, påskägg och sill, med italiensk touch. Säger bara mm, mm, mm.... kommer att smaka perfekt till grillat i sommar (tack syrran)
Therese
2006-04-27Så otroligt gott! Som tillbehör till kött eller bara på en hårdmacka. Suveränt!
Lottie
2005-07-13