Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Nyponsoppa med mandelbiskvier

Denna nyponsoppa med mandelbiskvier är en härlig klassiker med underbar smak. Koka din nyponsoppa och häll sedan upp i glas före du lägger ner mandelbiskvierna tillsammans med en klick mixad cottage cheese. Servera direkt.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka nyponsoppa av pulvermixen. 
  2. Servera i glas, eller i djup tallrik om det ska vara lite mer husmanskänsla.
  3. Klicka i lite cottage cheesefluff (mixad cottage cheese) och lägg i några mandelbiskvier.

För alla

Kontrollera innehållet i nyponsoppan och mandelbiskiverna.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt cottage cheese med mjölkfri glass.
Gör äggfri: välj rostade solrosfrön istället för biskvier.

Ingredienser

Portioner: 4
  • pulvermix för nyponsoppa
  • cottage cheese
  • mandelbiskvier
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 799 kJ / 191 kCal
Läs mer om näringsvärden