Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Enkel

Nyponsoppa à la Warg

Recept på lyxig och utsökt nyponsoppa à la Warg att servera som dessert. Du smaksätter nyponsoppa med kanel, russin, sött vitt vin och citronskal. Servera soppan till efterrätt, kyld eller ljummen.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp nyponsoppan med kanelstången. Blanda ner russinen. Låt svalna.
  2. Blanda ner vin och citronskal. Låt stå och dra i minst 1 timme. Servera kyld eller ljummen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 l nyponsoppa (gärna hemgjord)
  • 2 kanelstänger
  • 1 dl russin
  • 1 dl sött vitt vin
  • 1 tsk finrivet citronskal
Lägg till i inköpslistan