Nöt- & fröpanerad french toast

Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nöt- & fröpanerad french toast

Den nöt- och fröpanerade french toasten passar utmärkt på söndagsbrunchen eller som ett lyxigt mellanmål. Det mjuka brödet i kombination av det knapriga nöttäcket är otroligt gott och med aromen från kanel och färska bär är mackan en fullträff.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Nöt- & fröpanerad french toast

Ingredienser

4 portioner
1 dl solrosfrön
1 dl hasselnötter
1/2 dl hela linfrön
2 ägg
2 dl mjölk
2 krm salt
8 skivor bröd (t ex lantbröd)
2 msk smör till stekning
1 tsk kanel
250 g frysta eller färska bär (t ex hallon, blåbär, björnbär)
3/4 dl lönnsirap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • French toast med ricotta och bär
    Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pettsons fattiga honungsriddare
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fyllda fattiga riddare med nötkräm
    Betyg 4 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gyllene riddare
    Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad