Nachogratäng med majs

Denna nachogratäng innehåller så mycket goda saker, vi gissar att den kommer att bli en favorit hos de flesta. Färsen steks, tacoskrydda tillsätts och allt rörs ihop med salsan. Crème fraichen rundar av smakerna och krossade nachochips toppar hela rätten. Mums helt enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2025

Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
500 g blandfärs
1/2 msk olja
1 förp taco kryddmix (à 28 g)
1 dl vatten
1 förp mild chunky salsa (à 300 g)
2 dl crème fraiche
salt
peppar
1 förp majskorn (à 150 g)
1/2 förp riven prästost (à 150 g)
100 g nachochips
1/2 förp krispsallad
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi4008 KJ / 958 kCal
Fett52 g
Salt4 g
Kolhydrater78 g
Protein43 g

Kommentarer
15 stSå himmmmla god! Bytte enbart ut färsen mot vegofärs och blev hur gött som helst, kommer definitivt göras igen. Hoppade också över riset, och bara åt de med en sallad och chipsen till!
Mattias
Godaste tacogratängen jag ätit! Skippade riset, åt med nachochips och grönsaker.
Angelica
Jättegott!
Fanny
Supergott!
Maria
Vi skippade riset, kändes onödigt. Gjorde en ordentlig sallad till gratängen och det räckte. Jättegott!
Ellinor
Jättegod gratäng.
Peter
Väldigt god gratäng.
Annelie
Förstår inte kombinationen ris och tacochips? Tyckte inte det passade ihop utan kändes bara som nån utfyllnad för att bli mätt
Kristina
Så god tacogratäng!!!
Eva
Uppskattad av både stor & små!
Cassandra