Naanbröd med raita-dipp

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Naanbröd med raita-dipp

Här kan du imponera på matgästerna genom att fixa eget naanbröd direkt i stekpannan. Smaksätt gärna brödet med tipsen nedan och servera med en svalkande raita.

Naanbröd med raita-dipp

Ingredienser

4-6 portioner
1 förp naanbröd deg (à 400 g)
vetemjöl (för utbakning)
50 g smör

Raita

1 gurka
1 msk hackad mynta
2 dl matlagningsyoghurt
salt
peppar

Gör så här

00:20:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det här är inte ett recept!! ”Köp färdig deg”?!

    Magnus

Testa liknande recept

  • Mynta- och tzatsikisås
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Raita
    Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad