Minikockarnas specialmacka | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Minikockarnas specialmacka

En lättlagad och mättande specialmacka med en aptitlig och krämig räk- och avokadoröra. Blanda hackade ägg, räkor, avokado, tomat och purjolök med kvarg och naturell yoghurt. Stek brödet i smör, fördela röran ovanpå och garnera med dill och tomat.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 1996
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka räkor, ägg och avokado. Finhacka tomat, purjo och dill. Blanda allt detta med kvarg och yoghurt. Ställ åt sidan.
  2. Stek brödskivorna i smör. Lägg brödskivorna på tallrikar. Klicka på räkröran.
  3. Garnera med dillkvist och tomatklyfta.

Ingredienser

Portioner: 8
  • g skalade räkor (650 g oskalade)
  • 3 kokta ägg
  • 2 avokador
  • 3 urkärnade tomater
  • 5 cm purjolök
  • några dillkvistar
  • 250 g kvarg
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 8 skivor vitt bröd
  • smör
Lägg till i inköpslistan