Melon- och ingefärslassi

Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Melon- och ingefärslassi

Denna indiska variant av smoothie är lika superenkel att göra, som lyxig att smaka eller bjuda på. En melon- och ingefärslassi funkar bra både som dessert och mellanmål och svalkar gott då den bör serveras med en is.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2012

Melon- och ingefärslassi

Ingredienser

3 portioner
ca 75 g melonkött (t ex galia, skalad och urkärnad)
2 dl naturell yoghurt (3 %)
4 dl vatten
1/2 tsk malen ingefära
2 msk rårörsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Har inte hunnit prova än, men det verkar gott utan socker, jag begriper bara inte varför det skall vara SOCKER i allt.

    Ulf

  • Jag tycker att man ska ha så lite socker som möjligt och hellre använda söta frukter eller AGAVE SIRAP som jag finner vara ett ypperligt alternativ till socker.

    Renée

Testa liknande recept

  • Yoghurtdrink med honung
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Melony melonsmoothie
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Minthie
    Betyg 2.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • California Smoothie
    Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ingefärssirap
    Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Julsmoothie
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad