Matig pannkaka med banan, cottage cheese och havregryn

Frukostpannkakan vi aldrig kan få nog av! Den här pannkakan är boostad med steel cut oats, banan och cottage cheese. Servera gärna med lite extra banan och hallonsylt eller färska bär och lönnsirap. Perfekt att njuta av till helgfrukost.

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mixa havrekrossen till mjöl först. Sen mixa med resten. Jag använde Ghee olja till stekning. Supergoda! Älskar dessa nyttiga pannkakor. Synd man inte kan lägga upp en bild på vad man fått. Stort tack för receptet.
Guzelle
2025-05-09Inte gott, ska aldrig göra detta igen! Vill ta bort receptet men hur gör man då?? Verkar inte finnas någon knapp för detta. Eva
Eva
2025-03-08Använder man havrekrossen som den är, eller behöver den kokas först?
Cecilia
2020-04-24Hej Cecilia! Den behöver inte kokas utan ska mixa havrekrossen som den är med övriga ingredienser. Lycka till. Hälsningar Ulrika.
ICA-köket
2020-04-28