Mascarpone dessert med citron

En läskande mascarpone dessert med citron och granatäpple är perfekt som dessert till en mäktigare huvudrätt. Granatäpplet går bra att byta ut mot andra frukter som till exempel jordgubbar eller kiwi.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stHar bjudit på den många gånger,och alla vill ha receptet! Mycket god,och jag lägger skivade färska jordgubbar på.
Gerd
Toppengod! Har gjort den flera gånger till olika tillställningar och den är alltid lika uppskattad. Brukar även lägga lite krossat digistivekex i botten eller på toppen, gott med lite att tugga på!
Ebba
God men blev sås och inte mousse 😏
Charlotte
Väldigt smidigt och lätt att göra. Så gott!
Alice
Min 10-åring gjorde den, fast med passionsfrukt. Jättegod och superenkel!
Diddi
Supergod men skippade citronjsaften så att den blev lite tjockare! Perfekt att göra den dagen innan och ställa in den i kylen tills servering. Serverade med ett litet mandelflarn och jordgubbar.
Madeleine
Mycket god & lättlagad, en klar favorit!
Sofia
Jag gjorde den i påskas. En passande dessert, både att göra och äta, efter att vi serverat lammstek till huvudrätt. Vi toppade med färska jordgubbar, en klick grädde, ett litet vinbärsblad och en liten marsipankyckling. Uppskattades av alla åldrar:)
Diana
Enkel att tillaga och supergod! Har provat med olika frukter, passar jättebra! Vår nya dessert!
Sara
ingen höjdare... vet ej om jag gjorde fel då min ost inte var rumstempererad utan lite kallare, men min blev bara en sås trots att den var i kylen i en timme. inget jag kommer göra igen iaf.
Madelene