Mannagrynsgröt

Snabbt och enkelt är det att koka len och mjuk mannagrynsgröt. Perfekt som frukost eller mellanmål både till barn och vuxna. Toppa med kanel, rivet äpple, torkad frukt eller din favoritsylt.

Gör så här
00:04:00
Näringsberäkningen är räknad utan tillbehör.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi860 KJ / 206 kCal
Fett7 g
Salt1 g
Kolhydrater27 g
Protein10 g
Kommentarer
12 stIca det står fortfarande fel på era förpackningar med mannagryn. Står fortfarande 3 portioner.. 🤷🏻♀️
Angelica
Blanda kall mjölk, mannagryn och salt i en kastrull. Koka sen upp under omrörning. Klart! Mycket lättare, och blir inga klumpar. Förstår inte varför alla recept envisas med att koka upp mjölken först.
Camilla
Några droppar bittermandelolja i gröten så blir den 100% godare (om man gillar den smaken)
Niklas