Mangomousse

Vackert gul och försvinnande god är mangomoussen som du enkelt gör med frysta mangotärningar och mangodryck. Några timmar i kylen och efterrätten är klar att servera, gärna med lite mynta och limeskal på toppen.

Gör så här
00:05:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
15 stKan man ha mangomoussen i tårtfyllning?
Birgit
Hej Birgit! Ja, det går fint. Gör den först i en form i kylen och sen brer du den på tårtan när den stelnat. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Lättlagad, med mjuk men frisk god smak!
Karin
Hej, istället för 3 st gelatinblad vad kan man använda, som vegetariskt.
Iram
Hej Iram! Du kan ersätta med Agar-agar, då får du läsa på paketet hur man gör och hur mycket man ska ersätta. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Vad serverar man som dryck till?
Agneta
Hej Agneta. Muscato d´asti skulle fungera bra till. Hälsningar Leif
ICA-köket
Kan man bränna den som en crèmer brûlée?
Anna
Hej Anna! Den kommer tyvärr att smälta om du bränner den. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Går den att tillaga dagen innan den skall serveras? /Marianne
Marianne
Tillagade med färska mango istället för frysta. Super god och enkel att tillaga.
Andréa
Tillagade med färska mango istället för frysta! Super god och lätt efterrätt att tillaga..
Andréa
verkar gott o härligt även om det inte är av det hälsosammade slaget.
Kerstin cathari
Jag gissar att den ska in i kylen. En mousse ska inte vara fryst.
Anna-karin