Mangoglass

Betyg 2.1 av 5.
8 personer har röstat
1
Mangoglass

Hemmagjord glass är festligt och alltid uppskattat av stora och små. Denna fräscha mangoglass gör du på rikligt med solgul mango, vispad grädde och socker. Glassen får fast fin form med gelatin och ska frysas i minst tre timmar. Smaskens!

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Mangoglass

Ingredienser

4 portioner
1 gelatinblad
4 mogna mangofrukter (4 st motsvarar ca 500 g konserverad)
2 dl socker (drygt)
1 msk citronjuice
4 dl vispgrädde

Garnering

1/2 mango
8 myntablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Bra och söt

David

2020-05-12

Testa liknande recept

Mangoglass med kokossmak
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangosorbet
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mango- och yoghurtpannacotta
Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nice cream med mango och kokos
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glass av frukt
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Moussetårta med kokos och mango
Betyg 3.2 av 5.
131 personer har röstat
Över 60 min att tillaga