Mangoglass

Betyg 2.1 av 5.
8 personer har röstat
1
Mangoglass

Hemmagjord glass är festligt och alltid uppskattat av stora och små. Denna fräscha mangoglass gör du på rikligt med solgul mango, vispad grädde och socker. Glassen får fast fin form med gelatin och ska frysas i minst tre timmar. Smaskens!

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Mangoglass

Ingredienser

4 portioner
1   gelatinblad
4   mogna mangofrukter (4 st motsvarar ca 500 g konserverad)
2 dl  socker (drygt)
1 msk  citronjuice
4 dl  vispgrädde

Garnering

1/2   mango
8   myntablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Bra och söt

David

2020-05-12

Testa liknande recept

Mangoglass med kokossmak
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sockerfri isglass
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champagnesorbet med mynta
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Granité på apelsinläsk och mango
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nektarin- och citrongranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grefve Pehrs äppelsorbet
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga