Malins svartvinbärsbubbel

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Malins svartvinbärsbubbel

Ett kul sätt att ta tillvara svartvinbärsskörden är att göra granité och blanda med t ex mousserande vin eller hälften mineralvatten hälften fruktsoda. Perfekt fördrink!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Malins svartvinbärsbubbel

Ingredienser

4 portioner
ca 450 g svarta vinbär
4/5 dl socker
1 4/5 dl vatten
1 msk färskpressad citronjuice
1 flaska torrt mousserande vin (à 75 cl)

Gör så här

04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Svartvinbärssaft
Betyg 3.3 av 5.43 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sommar i Skinnarbo
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Björnbärskompott med svarta vinbär
Betyg 4.3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vinbärsgelé
Betyg 4.2 av 5.213 personer har röstat
Receptet har 49 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärssylt med kardemumma
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärssylt med nektarin och vanilj
Betyg 4.4 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad