Makrillwrap

Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Makrillwrap

Ta med dig det bästa från midsommarbordet på båtutflykten eller picknicken! Tortillabröden breds med krämig pepparrotsfärskost och fylls med sallad, kapris, ägg och makrill. Röran i det färska brödet blir till en underbar wrap.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Makrillwrap

Ingredienser

4 portioner
1 paket färskost med pepparrotssmak (à ca 125 g)
4 tortillabröd
70 g färsk spenat och/eller ruccola
4 tsk kapris
4 hårdkokta ägg
250 g vamrökt makrill (eller kallrökt lax)
1 1/2 msk rostade solrosfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Makrillmacka med solros
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rökt fisk med svamptartar
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grekisk makrill
    Betyg 3.1 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad