Majsbröd med spareribs och coleslaw

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Majsbröd med spareribs och coleslaw

Mjuka majsbröd med vetemjöl, majsmjöl, sirap och gurkmeja. Baka, låt jäsa och grädda i ugn, penslade med ägg och strödda med sesamfrön. Smakrika och goda som tillbehör till grillat, till exempel spareribs och coleslaw för en amerikansk BBQ-middag.

Majsbröd med spareribs och coleslaw

Ingredienser

4 bröd
25 g  jäst
2 dl  mjölk
2 msk  olja
2 msk  sirap
1/2 tsk  salt
1 tsk  gurkmeja
1 dl  majsmjöl
ca 4 1/2 dl  vetemjöl
ägg till pensling
sesamfrön till garnering

Till servering

spareribs penslade med BBQ-sås
coleslaw

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på BBQ-såsen.
Brödet innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaersättning.
Gör äggfri: Pensla med mjölk eller vatten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2847 KJ / 680 kCal
Fett34.1 g
Kolhydrater55.3 g
Protein38.2 g

Testa liknande recept

US Spare Ribs
Betyg 1.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spareribs med citronglaze och BBQ- tomatsås
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spare ribs El Bulli-style
Betyg 4 av 5.
81 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sliders med cheddar och stekt lök
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pulled pork med tortillabröd, coleslaw och sallad
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad högrev med fetaostmuffins och grillsås
Betyg 3 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga