Majsbröd med spareribs och coleslaw

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Majsbröd med spareribs och coleslaw

Mjuka majsbröd med vetemjöl, majsmjöl, sirap och gurkmeja. Baka, låt jäsa och grädda i ugn, penslade med ägg och strödda med sesamfrön. Smakrika och goda som tillbehör till grillat, till exempel spareribs och coleslaw för en amerikansk BBQ-middag.

Majsbröd med spareribs och coleslaw

Ingredienser

4 bröd
25 g jäst
2 dl mjölk
2 msk olja
2 msk sirap
1/2 tsk salt
1 tsk gurkmeja
1 dl majsmjöl
ca 4 1/2 dl vetemjöl
ägg till pensling
sesamfrön till garnering

Till servering

spareribs penslade med BBQ-sås
coleslaw

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2847 KJ / 680 kCal
Fett34.1 g
Kolhydrater55.3 g
Protein38.2 g

Testa liknande recept

US Spare Ribs
Betyg 1.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillbröd
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Solgul shot
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatismos med dijonsenap
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Choklad golden milk
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blomkålsris med solrosfrön
Betyg 4.2 av 5.
127 personer har röstat
Under 30 min att tillaga