Lyxig pannkaka till efterrätt

Nu blir det pannkaka till efterrätt! Toppa en tunn och fin pannkaka med choklad som får smälta ner i pannkakan, glass, jordnötter och lönnsirap. Kanske inte den nyttigaste pannkakan men förmodligen den godaste.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Ingredienser
8 st
1 banan
3 dl mjölk (3%)
2 ägg
2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1/2 msk smör
50 g finhackad mörk choklad (70%)
Till servering
vaniljglass
hackade salta jordnötter
lönnsirap
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi2054 KJ / 490 kCal
Fett24 g
Salt1.18 g
Kolhydrater54 g
Protein12 g
Kommentarer
den var väldigt god,liksom man njuter verkligen av den fantastiska smaken
Salam
2019-02-03Enkelt recept på en uppdaterad variant av plättar
Cindy
2017-10-12