Laxröra med potatis

0
0
Laxröra med potatis

Denna lättlagade laxröra gör du enkelt genom att röra ihop smakrik rökt lax, potatis och krispig rödlök med din dressing av senap och vitvinsvinäger. Förvara kallt och klicka ner i baguetter med sallad och dill vid servering. Toppa med färsk frukt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Laxröra med potatis

Ingredienser

2 portioner
2 baguette (storlek efter smak)
100 g rökt lax i bit
2 kokta potatisar (gärna mandelpotatis)
1 mild rödlök

Dressing

1 msk vitvinsvinäger
1 tsk fransk senap
2 - 3 msk matolja

Garnering

salladsblad
dillkvistar
färsk frukt

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, under förutsättning att man väljer bröd som passar vid respektive allergi.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer