Laxkuber i citron och myntamarinad, vattenmelon och pinjenötter

En fräsch sallad med laxkuber, pinjenötter och melon. Perfekt till brunchen eller som en lättare måltid. Om du vill göra rätten lite matigare, servera ihop med ett gott bröd.

Ingredienser
4 portioner
1 citron
1 kruka mynta
1 dl pinjenötter
1/2 tsk chiliflakes
4 msk olivolja
1 tsk honung
ca 200 g laxrygg
salt och svartpeppar
ca 500 g vattenmelon
1 gurka
65 g rucola
Till servering
bröd
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd att servera till.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1750 KJ / 418 kCal
Fett29 g
Salt0.4 g
Kolhydrater24.4 g
Protein15.1 g
Kommentarer