Laxfilé med varm remouladsås
![Laxfilé med varm remouladsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_215315/cf_259/laxfilé_med_varm_remouladsas.jpg)
Enkelt, lättlagat och otroligt smakligt är receptet på grillad lax med en härligt god sås av bland annat morötter, kapris, curry och gräslök. Laxfilé med varm remouladsås serveras med kokt potatis eller pressad potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999
![Laxfilé med varm remouladsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_215315/cf_259/laxfilé_med_varm_remouladsas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 skivor laxfilé (med skinnet kvar)
salt och peppar
Varm remouladsås
1 morot
1 saltgurka
1 msk finhackad kapris
1 msk finhackad gräslök
1 msk finhackad persilja
1 dl finhackad schalottenlök
2 dl vitt vin
50 g smör
1/2 tsk curry
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer