Laxfilé med varm remouladsås

Betyg 3 av 5.
19 personer har röstat
0
Laxfilé med varm remouladsås

Enkelt, lättlagat och otroligt smakligt är receptet på grillad lax med en härligt god sås av bland annat morötter, kapris, curry och gräslök. Laxfilé med varm remouladsås serveras med kokt potatis eller pressad potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Laxfilé med varm remouladsås

Ingredienser

4 portioner
4   skivor laxfilé (med skinnet kvar)
salt och peppar

Varm remouladsås

1   morot
1   saltgurka
1 msk  finhackad kapris
1 msk  finhackad gräslök
1 msk  finhackad persilja
1 dl  finhackad schalottenlök
2 dl  vitt vin
50 g  smör
1/2 tsk  curry

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemmagjord remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
44 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetsmix
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Remouladesås
Betyg 3.5 av 5.
222 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cajun tartar sauce
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grundrecept potatissallad
Betyg 3.7 av 5.
31 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatissallad
Betyg 4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga