Laga en fräsch laxbowl med asiatiska smaker. Laxen görs på tataki-vis vilket innebär att den halstras och marineras i en sås av salladslök, soja, ingefära och lime. Servera laxtatakin med svart ris, sallad, rädisor och sojabönor och du har en ljuvlig lunch eller middag framför dig!
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Kommentarer
Cleo
2021-10-11Jätte gott min nya favoriträtt bra jobbat ICA
Emelie
2021-03-25Jättegott och så fräscht. Adderade även mango som jag blandade med chili, cest och saft av en lime och koriander. Perfekt balans mellan sälta och sötma. Detta kommer vi göra igen.
Anna
2021-01-10Väldigt gott! Uppskattades av både vuxna och tonåringar. Valde dock vitt ris och la till tärnad mango och avokado.