Laxbollar

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
1
Laxbollar

Salta och fantastiskt krämiga laxbollar som smälter i munnen! Den rökta laxen gifter sig väl med crème fraiche och gräslök. Dessa munsbitar serveras på rågbröd och med valfri kall dryck i handen!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Laxbollar

Ingredienser

4 portioner
250 g  kvarg
50 g  rökt lax
1 dl  hackad gräslök
1/2 tsk  salt
1/2 krm  vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Något smetigt att tillaga, men resultatet är suveränt!

Susanne

2003-04-22

Testa liknande recept

Rökta laxsnurror på kavring
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lax- och kräfttartar på toast
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxbollar med soltorkade tomater
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med skärgårdsröra
Betyg 3.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskoströra med kummin
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga