Lax- och grönkålspaj

Betyg 3.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Lax- och grönkålspaj

En paj är ett perfekt sätt för att ta tillvara på ingredienser du har hemma i kylen, då man kan ha i nästan vad som helst som man tycker om. I den här har vi valt lax och grönkål som ofta finns på julbordet och smaksatt med lite pepparrot som ger rätten en härlig smak.

Lax- och grönkålspaj

Ingredienser

4 portioner
1 förp kyld pajdeg (à 250 g)
torkade gula ärtor (till formen)
2 ägg
1 dl majonnäs
4 dl grädde
100 g färskost med pepparrot
150 g kallrökt lax i tärningar
100 g ångad eller stekt grönkål

Gör så här

00:20:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Behövs verkligen ärtor? Jag förmodar att de ska kasseras efter användningen?

    Lena

  • Riktigt gott! Trots att jag gjorde egen pajdeg och tog hela burken med pepparrotost och mindre grädde. Godaste pajen jag gjort, enligt maken och vi två smaskade i oss hela.

    Mona

  • Gott

    Anita

Testa liknande recept

  • Hummertaco
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hummersallad med marinerad morot
    Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hummersliders
    Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Taco med revbensspjäll
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad