Lammgryta med fikon och mandlar

Letar du efter en rätt som sticker ut och har fantastiska och hänförande smaker ska du testa det här receptet på lammgryta med fikon och mandlar. Lammet tillsammans med schalottenlök, fikon och mandlar skapar en bedårande och delikat smakupplevelse!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2004

Gör så här
00:04:00
01:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stSka köttet in i kylen så koktiden stannar av?
Ulla
Hej Ulla! Du kan låta köttet stå i rumstemperatur ett tag innan du sätter in det i kylen. Det är ingen fara om det gå efter lite, det blir bara mörare då. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hade varit kul om ni skrivit ursprunget för maten, rätten härstammar från Nordafrika, rättare sagt Marocko. :)
Jasmin
Ett utmärkt recept, en mycket god gryta med ovanliga och spännande smakingredienser, lite exotisk till karaktären.
Eva