Lakrits- och halloncoupe

Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
0
Lakrits- och halloncoupe

Smarrig ”varvad” dessert i form av en coupe med kvarg citrus, vispad grädde, turkisk peppar för den rätta lakritssmaken, hallon och maränger. Bara att skopa i sig!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Lakrits- och halloncoupe

Ingredienser

4 portioner
2 dl  grädde
2 1/2 dl  kvarg citrus
4 dl  färska hallon
4 msk  krossad turkisk peppar
2 dl  krossade maränger

Garnering

hallon
4   myntakvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel
Betyg 4.6 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängdessert med kulkex
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citrontiramisu med maränger
Betyg 2.9 av 5.
384 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Söta bär med citronkräm
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enhörningstårta
Betyg 4.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängsviss och chokladsås med chili
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga