Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Lakrits- och halloncoupe

Smarrig ”varvad” dessert i form av en coupe med kvarg citrus, vispad grädde, turkisk peppar för den rätta lakritssmaken, hallon och maränger. Bara att skopa i sig!

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2012
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Vispa grädde. Blanda med kvarg citrus.
  2. Varva citrusgrädden i portionsglas med färska hallon, krossad turkisk peppar och krossade maränger.
  3. Garnera med hallon och gärna en myntakvist.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl grädde
  • 2 1/2 dl kvarg citrus
  • 4 dl färska hallon
  • 4 msk krossad turkisk peppar
  • 2 dl krossade maränger
Garnering
  • hallon
  • 4 myntakvistar
Lägg till i inköpslistan