Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Lakrits- och hallonbräck

Ett lika snyggt som gott godis med sälta från lakrits, sötma från den vita chokladen och en lätt syrlighet från geléhallon. Låter det som en udda kombination? Våga prova!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2014
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för Ger 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bryt chokladen i bitar. Lägg i en skål och smält den över vattenbad.
  2. Tillsätt lakrits och geléhallon. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper. Ställ i kylen för att stelna.
  3. Skär chokladkakan i bitar. Lägg i en burk. Förvara torrt och svalt.

För alla

Kontrollera noga innehållet i chokladen, annars fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkfri: välj mjölkfri choklad.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.

Ingredienser

Portioner: Ger 1 sats
  • 400 g vit choklad
  • 150 g mjuka bitar salt lakrits
  • 150 g geléhallon
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 14477 kJ / 3461 kCal