Labne yoghurtsås

Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Labne yoghurtsås

En fräsch örtig yoghurtsås som ofta serveras till meze-rätter. Matyoghurt kryddas med vitlök, persilja och mynta. Låt gärna röran stå en stund så att smakerna hinner utvecklas.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Labne yoghurtsås

Ingredienser

4 portioner
3 dl matyoghurt (10 %)
1 vitlöksklyfta
1 msk finhackad persilja
1 msk finhackad mynta
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentar

👍 smakar som det ska

Love

2022-09-10

Näringsvärde per portion

Energi332 KJ / 79 kCal
Fett6 g
Salt0.42 g
Kolhydrater4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Fräsch Myntasås
Betyg 3.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kobideh kebab
Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Yoghurtdryck (Dogh)
Betyg 3.6 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fattoush - somrig sallad med mynta och halloumi
Betyg 4.4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kashk-e Bademjan - Aubergine- och valnötsröra
Betyg 4.6 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad