Labne yoghurtsås

Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Labne yoghurtsås

En fräsch örtig yoghurtsås som ofta serveras till meze-rätter. Matyoghurt kryddas med vitlök, persilja och mynta. Låt gärna röran stå en stund så att smakerna hinner utvecklas.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Labne yoghurtsås

Ingredienser

4 portioner
3 dl matyoghurt (10 %)
1 vitlöksklyfta
1 msk finhackad persilja
1 msk finhackad mynta
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat

Kommentar

👍 smakar som det ska

Love

2022-09-10

Näringsvärde per portion

Energi332 KJ / 79 kCal
Fett6 g
Salt0.42 g
Kolhydrater4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Fräsch Myntasås
Betyg 3.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kobideh kebab
Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Yoghurtdryck (Dogh)
Betyg 3.6 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fattoush - somrig sallad med mynta och halloumi
Betyg 4.4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kashk-e Bademjan - Aubergine- och valnötsröra
Betyg 4.6 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad