Bred ajvarkräm över kycklingen och toppa med det asiatiska ströbrödet panko och persilja. Gratinera i ugnen i ungefär 25 minuter. Billig rätt som ändå känns lyxig och är full av smak - en perfekt bjudrätt till fredagens middag.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd eller finkrossad glutenfri cornflakes.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tomas
2022-08-06Såå gott! Vill man ha mer sting kan man ta creme fraiche smaksatt med paprika och chili. Vi serverade havreris till kycklingen. Gott och nyttigt!
Gisela
2022-06-02En av våra absoluta vardagsfavoriter. Har för en gångs skull inte ändrat en enda sak i receptet 😋
Anna
2022-05-22Tipptopp recept! Pankon gjorde mycket😌 Vi la lite finhackad schalottenlök i såsen;)