Kryddiga färskorvar i baguette
Smörgåsmat med egna kryddiga färskorvar på baguette med ljuvlig tzatziki och sallad är lockande till lunch eller picknick. Korvarna gjorda på blandfärs smaksätter du med spiskummin och serverar varma tillsammans med tzatzikin i baguetten.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003
Ingredienser
4 portioner
1 dl majsstärkelse
1 dl varmt vatten (till majsstärkelsen)
500 g blandfärs
1 ägg
1 - 1 1/2 tsk spiskummin
vitlöksklyftor
1 - 1 1/2 tsk sambal oelek
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 - 1 1/2 msk olja
1 baguette
salladsblad
skivad lök
tomatskivor
2 dl smaksatt crème fraiche eller tsatsiki
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Att man ska lägga till 1 dl vatten till maizenan.
Ica
2005-07-08vad betyder + dl varmt vatten
Susanna
2005-05-04