Kryddiga färskorvar i baguette

0 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kryddiga färskorvar i baguette

Smörgåsmat med egna kryddiga färskorvar på baguette med ljuvlig tzatziki och sallad är lockande till lunch eller picknick. Korvarna gjorda på blandfärs smaksätter du med spiskummin och serverar varma tillsammans med tzatzikin i baguetten.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Kryddiga färskorvar i baguette

Ingredienser

4 portioner
1 dl majsstärkelse
1 dl varmt vatten (till majsstärkelsen)
500 g blandfärs
1 ägg
1 - 1 1/2 tsk spiskummin
vitlöksklyftor
1 - 1 1/2 tsk sambal oelek
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 - 1 1/2 msk olja
1 baguette
salladsblad
skivad lök
tomatskivor
2 dl smaksatt crème fraiche eller tsatsiki

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Att man ska lägga till 1 dl vatten till maizenan.

Ica

2005-07-08

vad betyder + dl varmt vatten

Susanna

2005-05-04

Testa liknande recept

Asiatiska fyllda fickor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ninas bagel deluxe
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad hoisinkyckling
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Falukorvsburgare med ajvarcoleslaw
Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paprikasoppa med räkbaguette
Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingjärpe med frisk morotssallad i baguette
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad