Kryddiga färskorvar i baguette

0 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kryddiga färskorvar i baguette

Smörgåsmat med egna kryddiga färskorvar på baguette med ljuvlig tzatziki och sallad är lockande till lunch eller picknick. Korvarna gjorda på blandfärs smaksätter du med spiskummin och serverar varma tillsammans med tzatzikin i baguetten.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Kryddiga färskorvar i baguette

Ingredienser

4 portioner
1 dl majsstärkelse
1 dl varmt vatten (till majsstärkelsen)
500 g blandfärs
1 ägg
1 - 1 1/2 tsk spiskummin
vitlöksklyftor
1 - 1 1/2 tsk sambal oelek
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 - 1 1/2 msk olja
1 baguette
salladsblad
skivad lök
tomatskivor
2 dl smaksatt crème fraiche eller tsatsiki

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Att man ska lägga till 1 dl vatten till maizenan.

    Ica

  • vad betyder + dl varmt vatten

    Susanna

Testa liknande recept

Ninas bagel deluxe
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Falukorvsburgare med ajvarcoleslaw
Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskpinnar i baguette med fräsch sås
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Laxröra med potatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Asiatiska fyllda fickor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Het biff med bambuskott sambal oelek
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad