Kryddiga äppelklyftor med vaniljkolasås är en magiskt god efterrätt som kan avnjutas både sommar och vinter då den är både värmande och fräsch. Smakerna bryts mot varandra på ett hänförande sätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2003
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Åsa
2021-10-24Vi körde grillad sockerkaka till (en favorit) vart toppen gott 😉
Carolina
2021-01-04Kan man vispa upp créme fraichen efter den e blandad med kolasåsen..? Så den blir fastare? Mycket goda smaker!
Redaktionen ICAse
2021-01-05Hej Carolina! Hmm... det är inget vi har testat men om du vill ha den fastare så kanske det skulle funka att låta kolasåsen bli sval/kall först och sen ha i vispad crème fraiche. Om du testar det så kommentera gärna igen och berätta hur det blev! Hälsningar Elina
Raine
2020-10-04Lättlagad. Jättegott. Smakerna gifte sig tillsammans till en harmonisk enhet. Sött mouserande var en perfekt matchning.