Kryddig laxfärs i paprikaringar
Små, söta och goda paprikaringar med en fyllning av lax, salladslök, lime, chili och purjolök. Servera gärna den kryddiga laxfärsen i paprikaringar med salladsfyllda wraps eller med en blandad sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001
Ingredienser
4 portioner
600 g laxfilé
1 vitlöksklyfta
4 salladslökar eller purjolök (4 salladslökar motsvarar 1-2 dm purjolök)
1 kruka persilja
1 kruka färsk koriander (beroende på storlek) eller malen koriander (1 kruka motsvarar 2 krm malen koriander)
1 msk finhackad röd chili
1 msk färskpressad limejuice eller konc limejuice (1 msk färskpresssad juice motsvarar 2 tsk konc limejuice)
2 msk olivolja
1 ägg
4 stora röda paprikor
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Kunde vara något starkare. Kanske en hel chilifrukt
Sven
2002-11-15