Kryddig äggtoddy

7
0
Kryddig äggtoddy

Smakrik och värmande dryck för sköna vinterdagar. Koka upp pressad apelsinsaft med stjärnanis, kardemumma och eventuellt kanel till en lag. Vispa äggulor och socker, blanda med lagen, häll upp och njut!

Kryddig äggtoddy

Ingredienser

6 portioner
1 apelsin (1 apelsin motsvarar ca 1-1/2 dl saft)
2 stjärnanis
1 krm mortlade kardemummakärnor
6 äggulor
1 dl strösocker

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 456 KJ / 109 kCal
Fett 4 g
Kolhydrater 15.7 g
Protein 2.3 g
Läs mer om näringsvärden