Krispiga laxburgare

Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krispiga laxburgare

Hemligheten till dessa frasiga fiskburgare heter panko – det japanska ströbröd som gör allt lite mer krispigt. Med kvarg, senap och grovhackad kapris får du en oförglömlig sås till fisken. Servera det hela med rostad potatis och en sallad av tomat, lök och citron. Smaklig spis!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2014

Krispiga laxburgare

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
1 msk olja
salt
svartpeppar
2 dl kvarg (10 %)
1 msk senap
3 msk kapris

Laxburgare

ca 600 g laxfilé
1/2 tsk salt
1 krm peppar
3 dl panko
2 msk olja
1 silverlök
2 tomater
1 citron

Gör så här

00:30:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Riktigt goda laxburgare,gjorde annan sås men det är ju smaksak

    Eva

Näringsvärde per portion

Energi3134 KJ / 750 kCal
Fett34 g
Kolhydrater65.9 g
Protein42.1 g

Testa liknande recept

  • Hemlagad färskost med mynta
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Oströra
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lammstek med krispigt örttäcke
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad