Kräm

13
1
Kräm

Enkelt recept på utsökt, hemgjord kräm av frysta bär. Du gör den av valfria frysta bär, vatten, fruktsocker och gelatinblad. Servera den härliga krämen med mjölk. Perfekt till mellanmål eller efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004

Kräm

Ingredienser

4 portioner
1 förpackning frysta bär (à 200 g)
1 dl vatten
gärna 2 msk fruktsocker
2 gelatinblad

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: servera med mjölkfritt alternativ, t ex Solhavre.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentar

Inga-greta

2016-08-01

Varför gelatinblad? Det går ju att reda med potatismjöl, eller är det för komplicerat, då det kan bildas klumpar, om man gör fel.