Rena godistårtan med botten av digestive och fyllning av dulce de leche och daimgrädde. Det går också bra att koka egen dulce de leche av sötad kondenserad mjölk. Den förvandlas till len kolakräm när den oöppnade konservburken får koka några timmar i vatten. Toppa tårtan med en rejäl hög jordgubbar.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 8 bitar.
Gör mer klimaträtt: välj mjölkfritt margarin istället för smör. Detta leder till en 40 % minskning av klimatpåverkan från maträtten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Himmelskt god
Maria
2023-06-23Jag kör hallon istället, blir lite mer syra då!
Hanna
2023-06-23Den är bäst
Evelyn
2023-06-15