Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Kokt färsk oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter är ett ganska avancerat recept för den erfarne amatörkocken. Tänk på att börja förberedelserna ett antal timmar innan gästerna kommer.

Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
1 rotselleri
3 morötter
2 palsternackor
1 knippe bladpersilja (eller kruspersilja)
1 gul lök
ca 1 kg rimmad oxbringa
10 vitpepparkorn
4 hela nejlikor
1 tsk timjan
2 lagerblad
ca 12 mandelpotatisar

Till servering

senap

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • SALT?

    Ronny

    Hej Ronnie och Daniela! Vi har nu uppdaterat receptet med att det är rimmad oxbringa som används. Då behövs inget extra salt. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

  • Ska det inte vara något salt i receptet?

    Daniella

Testa liknande recept

  • Rimmad oxbringa
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Johans julmumma
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Trendigt te
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Caribbean-rub
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Att koka oxbringa
    Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad