Kokospudding (Quindao)

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Kokospudding (Quindao)

Kokospudding, Quindao, är utsökta små snitt till buffébordet eller som aptitretare. Den läckra botten av kokosmjölk, nejlikor och äggulor skärs i fyrkanter och serveras med färsk fruktsallad eller bär.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2005

Kokospudding (Quindao)

Ingredienser

16 bitar
10   stora äggulor
2   stora ägg
3 dl  socker
1/2 - 1 tsk  malen nejlika
1   burk kokosmjölk (à 400 ml)
5 dl  riven kokos

För alla

Puddingen är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Tips

Smaksätt finskuren frukt-sallad, t ex mango, papaya och ananas, med råsocker och rivet skal och juice av lime. Skeda salladen över bitarna av kokospuddingen. Garnera ev med bananskivor och färska kokosskärvor.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi960 KJ / 230 kCal

Testa liknande recept

Pannacotta med kokos
Betyg 2.9 av 5.
42 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrussallad med kokos- och mandelfras
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Queso helado – Peruansk kryddig glass
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krabbsallad (Salada de Carangue)
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Coconutchock
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
DIY bounty bars
Betyg 2.7 av 5.
138 personer har röstat
Över 60 min att tillaga