Kokt blomkål med senap- och mandelsås

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Kokt blomkål med senap- och mandelsås

Ett recept på makalöst god kokt blomkål med senaps- och mandelsås. Du kokar blomkål och gör en sås på bland annat crème fraiche, senap, hackad mandel och gräslök. Servera blomkålen med den krämiga såsen och korv, exempelvis prinskorv.

Kokt blomkål med senap- och mandelsås

Ingredienser

4 portioner
1 stort blomkålshuvud (à ca 750 g)
2 dl lätt crème fraiche
2 msk senap
1/2 dl finhackad sötmandel
1 msk gräslök
1/2 tsk salt
1/2 krm peppar
250 g prinskorv

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kålvariation med äpple och rostad mandel
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 15 min att tillaga
Pizzarullar med prinskorv och basilika
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toad in a hole (muffins)
Betyg 2.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen ostsallad med bakad broccoli
Betyg 4.6 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pigs in a blanket med senap
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga