Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Med gelésocker i stället för gelatin blir denna pannacotta extra lättlagad. Här är en tropisk variant på kokosmjölk, lime, ananas och passionsfrukt.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Gör så här
00:00:30
03:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stKan man byta gelesocker mot gelatin?
Beatrice
Hej Beatrice! Ja, det går bra. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegod och fräsch! Men brukar byta ut ananasen mot mer passionsfrukt och ha färska hallon och blåbär samt torrostade kokosflingor till, så gott!
Nora
Jättegod efterrätt som jag brukar vinkla mot det asiatiska. Använder saké i passionsfruktsåsen och toppar med rostade kokosflingor för mer kokossmak. Precis som förra gången blir det några jordgubbar, blåbär, rostad kokos och en kula hemgjord kardemummaglass som sidekick.
Dan
Gjort den här desserten MÅNGA gånger, sjukt god och mycket uppskattad av familj och vänner. Fräsch och god, perfekt avslutning på en middag. Brukar addera antingen jordgubbar, hallon eller blåbär till röran ovapå lite efter säsong.
Anna
Hej Anna! Så kul att höra att ni gillar den och att det har blivit en favorit! Hälsningar Elina
ICA-köket
Åt denna pannacottan hos en väninna. Jättegod. Har själv gjort den många gånger. Alltid lika uppskattat
Ingrid
Jättelätt att göra. Smakar friskt å gott
Cecilia
Såg detta recept i buffé för flera år sedan, gjort den många ggr och den är alltid lika uppskattad! Lätt och god!
Alexandra
Denna pannacotta är superenkel att göra och den gör garanterat succé hos de flesta. Jag brukar toppa med hallon om jag inte hinner göra frukttoppingen.
Dorothy