Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Med gelésocker i stället för gelatin blir denna pannacotta extra lättlagad. Här är en tropisk variant på kokosmjölk, lime, ananas och passionsfrukt.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Gör så här
00:00:30
03:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stKan man byta gelesocker mot gelatin?
Beatrice
Hej Beatrice! Ja, det går bra. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegod och fräsch! Men brukar byta ut ananasen mot mer passionsfrukt och ha färska hallon och blåbär samt torrostade kokosflingor till, så gott!
Nora
Jättegod efterrätt som jag brukar vinkla mot det asiatiska. Använder saké i passionsfruktsåsen och toppar med rostade kokosflingor för mer kokossmak. Precis som förra gången blir det några jordgubbar, blåbär, rostad kokos och en kula hemgjord kardemummaglass som sidekick.
Dan