Knutas kålperakar

Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Knutas kålperakar

Dessa härligt krämiga kålpiroger passar lika bra som plockmat som till förrätt eller lunch. Med bacon, lök och surkål blir kålperakarna ordentligt mättande. Servera gärna pirogerna med en liten dippsås på sidan om!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Knutas kålperakar

Ingredienser

20 bitar
2 1/2 dl mjölk
100 g smör
25 g jäst
ca 8 dl vetemjöl (8 dl motsvarar ca 500 g)
1/2 tsk salt
1 msk socker

Fyllning

150 g bacon
1 gul lök
smör
ca 800 g okryddad surkål
vitpeppar
olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning
    Betyg 4.6 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Baconpiroger
    Betyg 2.3 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thuringer bratwurst med surkål
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Reuben hot dog
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Surkål med äpple och salladslök
    Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad